LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, November 12, 2010

Jemput Makan :)

 Nasi putih
 Bok Choi rebus
 Asam pedas ikan merah(tak pedas pun)
 Kat bawah ni telur asin.....
Salam dan selamat tengahari.Sementara cm nak try masak puding caramel ni jemput makan ya:)..pstt puding yang sunggunh gempaq dan comel dati rumah ika tu...harap harap menjadi la.....

19 comments:

  1. hi, thanks for following my blog.. like your kuehs..i shall take my time exploring your blog..

    ReplyDelete
  2. Akak, sesekali makan cam nih sedap kan..santai jer..errr..kak nak cuba pudding tu ka? ishh kita lom lagik..cam tak confideng gitew..hehe..

    ReplyDelete
  3. akakkkkkkk manissss!!!! kita tumpang makan tauu! td letrik tak de kita cuma makan cucur udang jer sian kat kita :-( telo asin tu kita korek kuningnyer dulu pastu sayur tu kita makan sume sekali, pastu asam pedas ikan merah tu kita carik pipinyer dulu hihihi... sedapnyer kak!

    ReplyDelete
  4. slam cm..tenguk telur masin tu terliur juga..buat sendiri ke..

    ReplyDelete
  5. suke tgk set pinggan akak..nk cr xjupe2 lg..

    ReplyDelete
  6. Sila2... jangan malu2... hari ini lauk simple tapi sedap cuma tambahkan hirisan cili api kalau nak berasap hihihi....

    ReplyDelete
  7. tlambat baca jemputan... klu x msti dh serang td...:)

    ReplyDelete
  8. I'm here Kak!!! Drooling n drooling! :D

    ReplyDelete
  9. opahhhhh....udah2 ler tuhhhh.. jgn rendam atuk lama sgt dlm air! nnti kembongggg eh! kembangggggg!!! kikikikiki

    ReplyDelete
  10. salam..
    menyelerakan..sukanya nampak
    asam pedas ikan merah tu..
    kecur air liur ku..he he..
    semoga Puan sekeluarga sihat
    sellau di sana..di murahkan rezeki

    ReplyDelete
  11. salam makcik sayang....
    maaf nih baru sempat datang sini.. kmarin2 ada busy sikit ke jakarta.
    gmana kabar makcik? sehat je kan?

    sama kita menunya hari ini, aku ada telur asin juga.. dmakan dg rawon. hihihihi

    ReplyDelete
  12. Salam makcik..kemarin baru beli daum kesom, nak masak assam pedas nanti :)

    ReplyDelete
  13. Lena..terima kasih:)makcik manggis suka sangat resepi resepi kuih cina tu terutama Chinese Honey comb kuih:)

    ReplyDelete
  14. Yat...menu simple ni..eh yat cm dah buat puding tu tp jika bg markah dapat 45 je ..nak cuba lagi:)

    ReplyDelete
  15. ika...hehe tukang korek pipi ikan ya?..ala ika cm kena cuba sekali lagi puding tu...

    Kak yam..musim hujan ni sedap makan telur asin dan ikan budu:)

    AloY...cari kat kedai cina yang lama lama..Banting pun ada.

    ReplyDelete
  16. Sonia..yum yum

    Zai..hehehe..berasap:)

    Yan..hehe jom makan

    Mok Long ..lain kali ya:)

    Hana..Darwis opah dah balik hehe

    ReplyDelete
  17. Love...Masih mood Dewali?hehe

    Zulkbo..terima kasih Zul:)

    Deetha..ooo ke Jakarta ya..patut dapur mu tak berasap...Rawon?sedap tu

    Selamat sejahtera Tummy..jangan lupa nanti letak resepinya ya:)

    ReplyDelete