LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, March 3, 2010

Pau kacang merah

Ini resepi ulang tayang....tak pernah jemu dgn pau....pelbagaikan inti je..kadang kadang kaya,kari dan yang paling bestnya rendang.Tapi jika nak cepat pastinya inti kacang merah...beli yang dah siap .Resepi ni cm ambil dari Myresipi CMG.Jika kawan-kawan nak resepinya ada kat SINI

10 comments:

  1. CM..kite pun suke makan pau tapi suke yg inti kelapa ermmmmmmm sdpnyer..

    ReplyDelete
  2. nak seketul boleh?inti kacang merah, fav kite..dah lama tak mkn pau..esok nak pegi beli lah..hehehe(tak larat nk masak)

    ReplyDelete
  3. wowwww... gebussss

    eh, saya pun suka pau inti kelapa .

    cayalah Datil El ! hehehe

    ReplyDelete
  4. salam cm..ala itik tu kan beli kat avon dah lama dah..

    amboi sukernya tenguk pau gebu ni..dah lama tak buat dah ni..tenguklah kalau terjangkit nanti ek.

    ReplyDelete
  5. amboi mmg gebuss tul pau tu segebuss tuan punyer resipi..hehe!! sori maatt..larikkk!!!

    ReplyDelete
  6. salam datin el..kita tau datin selalu cakap suka makan inti kelapa..nni kita buat lain kali ya

    ReplyDelete
  7. salam Achik..dah sihat?ke ada apa apa ehem ehem hehe

    ReplyDelete
  8. salam Linda..ape kabor ganu kite hihi

    ReplyDelete
  9. salam inahar..waahh ..kejarrrr fuh hehe

    ReplyDelete
  10. salam ina kl...wah avon ada jual ya? jika ada teringin nak buat koleksi..comel sangat kan...oh ya..pau ni kena makan panas-panas jika dah sejuk kurang sedap

    ReplyDelete