Semasa ronda-ronda kat blog Lili"s Wai Sek Hong terserempak dengan bun yang comel ni..dalam hati terdetik ni..pasti kesukaan suami cikmanggis...kebetulan nak masak kari ayam...boleh lah jadi partner....dapat cicah kari.Resepinya ada
DISINI.Jika diberi peluang untuk kasi nama lain bagi bun ni,kita rasa lebih sesuai dengan nama
pau bunga..hehe
wah kiut la pau bunga makcik..
ReplyDeletemesti sayang nak makan nih~
manje..kena cicah kari sb ni pau kosong..selamat hari guru manje!
ReplyDeleteyes ! cecah ngan kari besh.
ReplyDeleteSaya dah buat dah, tapi pau saya takle berbunga cantik cam cikmanggis. Takde bunga langsung....saya buat seketul-seketul hahahaha.
pastukan, kari daging tuh saya buat pekat... dan potong pau, masukkan kedlmnya . Terus ngapp !!
kak comei lar pau munge akak tu suke ngengoknya nak cikit
ReplyDeletelinda..mmg sedap kan..mmg selera kita bak cicah kari ni..tp anak cikmanggis ckp..ek lain macam je pau ni,sib baik warna putih..hihi
ReplyDeletechik mi...hehe munge manyak cantik wo..sedap cik mi makan dengan kari.Semasa nak bentuk kan tu tabur sedikit daun bawang
ReplyDelete