LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, June 13, 2013

Terima Kasih Dawn Chan Dan Rakan-Rakan Dari Nst.


26 comments:

  1. Uih CM masuk paper ya..Tahniah... Lagi la buat sue tringin nak rasa kuih chang tu.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sue.Akak ingin berkongsi dengan kawan-kawan dan memperkenalkan Halal Chang pada kawan-kawan muslim.

      Delete
  2. Tahniah, semoga bisnes semakin berkembang maju:)

    ReplyDelete
  3. salam terasa nak buat jugak kuih chang tu nak belajar :).. boleh bagi resepi tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lah.Insyallah tak susah cuma untuk membalutnya perlu selalu praktis

      http://mamakitchen-makcikmanggis.blogspot.com/2013/06/kuih-chang.html

      Delete
  4. Wah, masuk paper CM kita nih! Tahniah!

    ReplyDelete
  5. I was impressed when I read your 'chang' making ventures :).

    Sharing food is one way of communicating among communities.

    Cindy

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Hoong for your moral support.I,m still learning.

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih.Oh ya Cm tak buat bisnis.Hanya untuk makan-makan keluarga je.

      Delete
  7. Tahniah Pn Sapinah Ahmad CM...

    ReplyDelete
  8. wahh tahniah k.nah! dah makin glamer gitu .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Nor...hehe tak glemer Nor saja nak berkongsi pengalaman dengan kawan-kawan.

      Delete
  9. Wah CM dah jadi celebrity.
    Tahniah moga makin happy happy.
    CM nak sambut cucu ketiga?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mommy abby.Tok mama biasa-biasa je bukan celebrity..Malu :)....Eh blom..dua je cucu rasanya lambat lagi nak bertambah bila tengok pada gaya tu hikhik.

      Delete
  10. tahniah kak nah... bestnyalah kalau pandai buat kuih chang ni.. dah lama teringin nak merasa.. tp nak bungkus ketupat pulut pun tak pas lagi.. inikan pulak nak bungkus kuih chang yg tak pernah tengok.. hihi.. nk kena belajar dgn kak nah la nnt ni.. heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih madiha.Memang permulaannya sangat susah sebab sebelum ini kita tak pernah lihat apa lagi makan.Tapi Hendak seribu daya tak hendak seribu dalih.

      KakNah trial and error.Balut selalunya jadi ketupat tetapi suami kakNah selalu puji walaupun knah bungkus sememeh je hehe.

      Boleh..boleh nnt kak nah boleh ajar .KakNah pun masih belajar lagi ni.

      Delete
  11. Salam cm...tahniah masuk paper. Tak pernah makan kuih tu.

    Pertama kali tengok muka dan tahu nama hehe...

    ReplyDelete
  12. Tahniah Kak masuk paper. It is because you now many Malay also getting to know chang, well done Kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sonia :),niat sebenar hanya lah nak berkongsi dengan kawan-kawan pengalaman Cm buat Chang.

      Ya harap-harap selepas ini lebih ramai my malay friends yang cuba masak Halal kuih Chang kerana ada di kalangan mereka yang tidak pernah lihat kuih Chang seumur hidup mereka apa lagi makan.

      Delete
  13. UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

    ReplyDelete
  14. X jual ker chang halal nie? Saya kena tempah dgn family dr sarawak utk dpatkan yg halal punyer..sana ader je muslim yg buat and jual..bestnya kalau kt kl nie ade jual chang halal..xyah susah2 dh lpas nie..

    ReplyDelete