LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, July 23, 2011

Selamat Hari lahir Tok Mama......

Alhamdulillah..syukur pada Allah atas segala yang dinikmati selama ini.....tidak dapat dihitung dengan angka...tidak terkira nikmat Mu ya Allah..Alhamdulillah.....terima kasih pada anak-anak kerana tak pernah lupa meraikan hari jadi Mama ...terima kasih Along kerana  tak pernah lupa belikan kek hari jadi untuk Mama..Terima kasih Adik kerana hadiahkan Mama bunga......Terima kasih Ton kerana tidak pernah lupa hantarkan kad hari jadi buat kak Nah....Terima kasih semua pada insan-insan yang Cm sayangi dan Terima kasih pada Mu Tuhanku...Alhamdulillah.

11 comments:

 1. kak cm
  selamat hari lahir kak.. semoga sihat dan bahagia disamping keluarga..aminnnn yg ke???/

  ReplyDelete
 2. slmt hr lahir kak..smg panjang umur n murah rezeki. :)

  ReplyDelete
 3. happy birthday cm. semuga terus dikurniaan kesihatan yang baik, murah rezki, dianugerahkan kebahagian berterusan di dunia dan di akhirat. Semuga dapat menimang ramai lagi cucu-cucu yang akan menyusul..

  ReplyDelete
 4. Selamat hari jadi makcik! Semoga sihat and murah rezeki sentiasa :)
  Baru nak bikin begedil ayam resipi makcik tu hehe

  ReplyDelete
 5. Selamat hari lahir buat cm semoga di kurniakan kebahagian,sihat,dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

  ReplyDelete
 6. Assalammualaikum,Selamat Hari Jadi semoga CM mendapat kebahagiaan dunia dan akhirat bersama orang2 tersayang

  ReplyDelete
 7. Selamat Hari Jadi CM ,semoga gembira selalu.

  ReplyDelete
 8. Tersenyum Diana baca post CM hari ni. Happy Birthday CM. Rupa-rupanya kita berkongsi hari lahir pada hari yang sama CM. Dapatlah sambut dengan cucu tahun ni ya CM.Orang pertama yang ucapkan happy birthday kat Diana hari ni adalah sms dari mama.

  ReplyDelete
 9. Happy besday wat Cikmanggis..moga diberikan kesihatan yg baik dan sentiasa gembira menjalani kehidupan disamping keluarga tercinta..amin! muaaahhhhsss!!!

  ReplyDelete
 10. Happy Belated Birthday kak CM... moga Allah panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan boleh masak sedap2 lagi... MMMuah...

  ReplyDelete