LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, June 5, 2011

Alhamdulillah....




Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Cucu pertama Cm telah selamat dilahirkan petang tadi.Alhamdulillah ibu dan anak sihat.Ini merupakan hadiah yang paling istimewa sempena ulangtahun perkahwinan Cm yang ke 30...Terima kasih Maryam:).....

24 comments:

  1. comelnya!!!! macam muka daddy nya

    ReplyDelete
  2. alalalalalalalalala.....comelnyerrrrr!!!!! tahniah kakak manis! dah ada cucu real haaaa.... ;-) lepas ni mesti nenek xcited nak jumpa :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah cm...comelnya,lepas ni mesti sibuk dengan cucu maklumlah cucu pertama.

    ReplyDelete
  4. .....tahniah buat CM..bilalah pulak giliran mamaijat..huh! x sabar juga nak di panggil OMMA....oleh cucu sdr,asyik numpang main cucu orang aje....

    ReplyDelete
  5. tahniah2...seronoknya muda2 dah ada cucu..comel lak tue... :)

    ReplyDelete
  6. salam CM, tahniah! mesti seronok tu,dpt cucu tambah lagi sempena anniversary kan.. comel cucu tu.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah akak... semoga akan lebih ramai lagi cucu akak lepas ni.. boleh main kejar2 kat taman..hehehe

    cute jer baby tuh.. nama apa??

    ReplyDelete
  8. As'salam CM

    Tahniah dari ct juga buat CM. Alhamdulillah rezeki untuk annivesary lah ya ni CM. Syukur rezeki dari Allah buat CM. semoga cucu CM sentiasa sihat walfiat..aminnn

    ReplyDelete
  9. Moga Allah berkati keluarga CM, or should I say nenek? :)

    ReplyDelete
  10. Salam... tahniah akak n selamat ulangtahun perkahwinan...mesti hadiah yang sangat berharga kan...

    ReplyDelete
  11. Welcome to my world. Dah jadi nenek dah kau ya cm. Tahniah. Lepas ni tak cukup tangan lah melayan cucu.

    ReplyDelete
  12. salam...
    tahniah makcik..comelnye baby..
    boboy ke gegurl??

    ReplyDelete
  13. Salam CM. Tahniah dapat cucu comel & anniv ke 30! Semuga semua nya sihat & bahgia selalu.

    ReplyDelete
  14. Congratulations for your 30th anniversary and for your new title,"GRANDMA".Very cute baby!

    ReplyDelete
  15. eiii..geramnya comel sangat...tahniah. Berapa kg? Nenek mesti happy happy sangat.

    ReplyDelete
  16. Tahniah CM dapat cucu pertama.. comelnya!
    dan happy anniv jugak dari ita ye! semoga terus berbahagia disamping insan2 yg tersayang...

    ReplyDelete
  17. Sama la kita dapat cucu pertama weh! Tahniah kat Nek cikmanggis dapat cucu pompuan, saya cucu lelaki..

    ReplyDelete
  18. semoga ibu dan bayi sihat ... tahniah buat kak cm sekeluarga.. t.kasih kerana kongsi gmbr si comel ni...semoga menjadi insan yg sempurna dunia mahu akhirat ..aminnnn..

    ReplyDelete
  19. Assalam cm,
    wah dah naik pangkat nampak nya tu ya..heheh
    Congrats to the new arrival of the new member of the family!!!..Happy wedding anniversary to both cm & hubby juga ya....Memanglah hadiah yang sungguh bermakna for the family..harap ibu & anak are resting well ya..

    ReplyDelete
  20. tahniah makcik. nnt kami dtg melawat ye :)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum CM,

    Tahniah buat CM sekeluarga denga kedtgan baby yg comel dan cun ni...wah seronoknya dpt hadiah yg bermakna nie....bersinar2 hidup ini kan!!

    ReplyDelete
  22. Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  23. tahniah CM,
    comelnya laa.... rasa nak beranak lagi laa... heheheheh...

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum..terima kasih pada kawan kawan yang beri ucapan tahniah dan mendoakan kesejahteraan baby Maryam...terima kasih banyak banyak ya..Cm tak dapat nak menziarahi blog kawan-kawan buat masa ini..kesibukan yg melampau:)Insyallah bila keadaan kembali normal Cm akan membuat lawatan keblog kawan kawan yang Cm sayangi...

    ReplyDelete