LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, May 9, 2010

sushi king

alamakkk tidur hihi
Gendang gendut tali kecapi,
Kenyang perut suka hati:
Pssttt..cincin tu!hehe dah ada orang tanda kihkih

Angah punya:)
Ini adalah menu pilihan adik..hantu maggi...jika ada rupa-rupa maggi pun kira ok la:)
Ini menu kegemaran suami cm..lupa pulak namanya...
Ini menu pilihan cm..mesti ada rasa melayu sikit hehe pastinya kari:)
Along pilih bento
Salam dan selamat malam.Hari ini suami cm belanja kami makan kat sushi king.Sempena hari ibu:) Ini lah tempat makan yang paling suami cm suka sebab tiada makanan pedas,berminyak atau masin hehe.Kami yang dimaksudkan ialah Suami,cm,along ,angah dan adik.....dan kami merindui atiqa dan zuhri:(...oh ya angah pulak belanja cm kat foot spa..manja-manjakan kaki yang bekerja keras sepanjang tahun..makasih angah:)...makasih "abah"

13 comments:

  1. salam cikmanggis,
    yum, teringin nak gi sushi king. bestnya celebrate ramai2... :)

    ReplyDelete
  2. salam cikmanggis..hepi mom's day ye! kita lum smpat celebrate lg..huhuuu!

    ReplyDelete
  3. oops..silap lak taruh nama anak ita..hehe!!

    ReplyDelete
  4. salam cm..bertuahnya dapat makan belanja sushi king nfoot spa...kalaulah tiap2 hari macam ni kan best..

    ReplyDelete
  5. salam cm,
    seronok tgk makanan2 tu...
    rasa lapar pulak.

    ReplyDelete
  6. Salam cm

    Wah sushi king lepas tu foot spa.

    Nampaknya coming soon satu lagi menantu

    ReplyDelete
  7. waaaah, blog ni semakin hebat, macam ore pro. gua kamera cap gapo, gambanya terang dan cantik??

    ReplyDelete
  8. abrashid..salam Boss!terima kasih ..mana pro boss..amature je..pakai kamera cikai-cikai je:)

    ReplyDelete
  9. salam indah..hehe ya seronok dapat borak2 sampai yg kecik tu tertido:)

    ReplyDelete
  10. salam inahar..hehe tak pe..terima kasih ina:)

    ReplyDelete
  11. salam kakyam..sekali sekala kak yam..jika hari2 pokai tu:)

    ReplyDelete
  12. salam Naimatul..terima kasih kerana sudi singgah:)

    ReplyDelete
  13. Salam Zai..hehe Alhamdulillah:)

    ReplyDelete