Atas permintaan Atiqa,petang ni masak pau lagi.Pau inti kacang merah.Oleh kerana lemak sayur dah habis cikmanggis gantikan dengan minyak jagung.Hasilnya tak mengecewakan.Kulitnya tegang dan tak berkedut-kedut ,tak tahu kenapa kali terakhir buat pau tiba-tiba jadi kecut apabila sejuk.Cara dan resepi yang sama,masih tercari-cari kenapa hasilnya tak sama.Resepinya ada
DISINI
Licin dan gebu je pau ni... sedapnye...
ReplyDeletesalam kak,chat ke?sy bab mengepau ni masih fail ler cantik aje pau akak
ReplyDeleteuii gebu nya pau makcik..
ReplyDeletelagi2 ada inti kacang merah..
sedap..sedap...nyam nyam~
mmg gebuz sesangat pau CM nih!! dh teransang nak mengepau lak!! hehe..tunggu cuti nnti!!
ReplyDeleteblogresipi...ada masanya tak licin,tak tau kenapa
ReplyDeleteChik Mi...jangan putus asa,buat je,untung batu tenggelam,untung sabut timbul!untung pau dapat makan! hihi
ReplyDeletemanje..buat jangan tak buat
ReplyDeleteinahar..uli guna mesin roti!senang
ReplyDelete