LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, June 11, 2011

Grandpa Visit



 Salam to all,

Today Maryam's grandpa and family from Ampang KL pay a visit. That smiling girl is her auntie Fiona and further back is grandpa Richardson. Maryam is a gift to all of uniting the great famillies from three continents- Europe, Nusantara and China !
May Allah nurture her to be a strong muslimah and a blessed light to all who encounter her life for knowing Him and His Rasul s.a.w. 
Lastly, apology the kitchen of Cik manggis tergendala sekejap.:)..rindu nak masak masak tapi apakan daya....




18 comments:

  1. Nak tengok cucu yg comel sume org xcited kita pun xcited nak tengok nak cium2 :D

    ReplyDelete
  2. Cucu nampak comel, walaupun tak ada gambar close-up! :) Nice family

    ReplyDelete
  3. Wah banyak cawangan family tu..3 benua! Alhamdulillah kelahiran cucu pertama cikmanggis mengiratkan lagi ikatan silaturrahim sekeluarga!

    ReplyDelete
  4. amin...
    bersamalah kita bercucukan maryam. hiii.. my grandaughter pun nama maryam gak.
    semuga membesar menjadi anak solehah.

    ReplyDelete
  5. Salam Kak CM

    tahniahhh kak..baru taw Kak CM baru dapat cucu!alhamdulillah...ishhhh...kita geram tgk baby2 ni sumer..cam nak romos2 aja :)

    ReplyDelete
  6. Anak campuran nanti besar mesti Maryam bijak pandai orangnya.

    ReplyDelete
  7. Mesti meriah rumah CM ramai pelawat nak visit si comel ni.

    ReplyDelete
  8. makcik up la cerita makanan orang berpantang pulak.. :) congrats ye makcik

    ReplyDelete
  9. Gong xi! gong xi! buat makcik kerana dah jadi nenek :) Comelnya si Maryam too!

    ReplyDelete
  10. Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya :)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  11. salam cikmanggis,
    jangan kuatir, patik yakin dedapur sentiasa menanti kunjungan cikmanggis heheheh

    ReplyDelete
  12. dah besar sok sure comey cucu CM ni... darah campuran... dulu2 berangan gak nak kawin campur.. nyaris2 nak dpt chinese gak.. tp takde jodoh.. hehe..

    ReplyDelete
  13. Assalam cm,
    waduh memang confirm cantik dah besar ni..sebab dari 3 pelusuk dunia ..ha..kita booking dulu lah cm..heheh..boleh gitu?..

    ReplyDelete
  14. Congratulations! This is such a great news. She is so cute. Ya, when you free, please come to join my 1st giveaway if you have not do this. Thanks .

    ReplyDelete
  15. Tahniah CM. Tentu seronok dengan kehadiran cucu tu.

    ReplyDelete
  16. CM, yours is United Nation! Family abang suami Satu M'sia pulak. Anak kahwin Muslim & kakak bini dia married to an Indian. :o)
    Kristy

    ReplyDelete