LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, May 25, 2009

Menu Untuk Hari Ini

Sotong goreng kunyit.sangat senang memasaknya dan anak-anak pun suka.. Tengahari masak asam pedas ikan pari..ini kegemaran anak bongsu cm sebab katanya ikan ni cam daging..takada tulang..kalau ada tulang pun ,tulangnya tak keras..boleh makan tulangnya sekali.. senang nak makan.Resepi asam pedas ikan ada kat SINI Pagi tadi sarapan dengan nasi lemak sambal udang.Tiga hari berturut-turut makan udang.Angah cakap dah tak larat nak makan udang hehe ... esok kena simpan dulu udang tu..terlebih sudaa...

2 comments:

  1. Masa dok Terengganu dulu kerap juga gi candat sotong. Mewahlah makan sotong. Dok D'Langkawi ni, ada juga sekali gi sauk sotong. Tapi sotong tak nak naiklah. Kenapa ye?

    ReplyDelete
  2. pernah baca cerita orang candat sotong..menarik sekali...kat Langkawi sotong tak mau naik sebab sotong kat sana sangat bijak!tak jalan tipu heloh manusio! hihi

    ReplyDelete